FÜLES

Kinek a szobájába "vette be" magát a TV2-nél hirtelen Marsi Anikó?

Nagy port kavart néhány napja a TV2 körüli hírverésben, hogy kinek a szobáját kapta az új Tények mûsorvezetője, Gönczi Gábor, s hogy igaz-e a hír, hogy kirakták szobájából Azurákot, a korábbi főszerkesztőt... Most Marsi Anikó következik...

Alig néhány hete szenzációként  próbálták tálalni, hogy a TV2-nél a korábbi Tények-műsorvezető, Azurák Csaba szobájába Gönczi Gábor kuckózott be. Még valamiféle botrányt is emlegettek, mert az értesülések szerint  még soha nem fordult elő, hogy egy hírolvasó saját szobát kapjon.

Biztos nagyon jó a vezetőséggel a kapcsolata! - kiáltották a botrányra éhesek, de aztán nagyon hamar kiderült az igazság.

Maga Azurák mondta el az igazságot a Facebookon:

"Olvasom, hogy kitettek a szobámból. Olyannyira, hogy - miután múlt héten én magam kértem - kaptam egy másikat, ami csaknem az előző duplája.. (nem mintha ez szempont lenne, csak kellene a hely egy kis szerkesztőségnek). Értem én, hogy most minden izgalmas, ami TV2, de.. Szóval még nem kell befogadnia senkinek, ígérem majd szólok"

- írta fejcsóválva Azurák Csaba. 

Aztán néhány napja a rosszindulatú híresztelések  másik fele is kipukkadt. Kiderült, hogy Gönczi Gábor nem lesz egyedül Azurák korábbi szobájában. Értelemszerűen odaköltözött a Tények másik műsorvezetője, Marsi Anikó is.

Akiről tegnap írta meg a %RIPOST%, hogy komoly betegséggel küzdve, gyakorta injekciókra szorulva, de végig mosolyogva csinálta végig a próbaidőszakot.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor ma este 18 órakor mutatkoznak be a TV2-n a Tények új műsorvezetőiként. Biztos még az ellendrukkerek is odakapcsolnak...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?