FÜLES

Az ünnep alatt sem enyhült Kis Grófo fájdalma: „Gyászba borult a szívünk”

Már nem tartják meg az ünnepeket. A család úgy érzi, örökké fog tartani a gyászuk.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, karácsony előtt a koronavírus miatt életét vesztette Nagy Grófo. A mulatós zene királyának halála olyannyira megviselte a családját, hogy sem akkor, sem pedig most, húsvétkor nem ünnepeltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Grófo a Blikknek elárulta, most egy darabig biztosan nincs semmilyen buli, sőt, a családi ünnepek is elmaradnak, az életük végérvényesen megváltozott.

Fotó: Bánkuti Sándor / Bors

„Semmi nem lesz már a régi soha többé. Amióta édesapám elment, gyászba borult a szívünk, nincs kedvünk ünnepelni. A húsvét nálunk eddig olyan volt, mint a karácsony, de az idei nagyon szomorúan telt. Ezelőtt reggel mindig útra keltünk, először édesapámmal találkoztunk, meglátogattuk a többi rokont, aztán ebédre visszamentünk édesapámékhoz és vacsorára is. A gyerekek kérdezték, hogy most miért nem megyünk, de nagyon nem akartam belemenni, csak annyit mondtam, a járvány miatt egyébként is itthon maradtunk volna. Próbáljuk a kicsikre nem rátenni a terhet, ők itthon meglocsolták a húgukat és az édesanyjukat, nekünk viszont szomorú volt az ünnep” – részletezte fájdalmukat Kis Grófo.

„Fáj a szívünk, a gyerekek születésnapját leszámítva nem üljük meg az ünnepeket. Az én és öcsém, Gyémi születésnapját sem, úgy legalábbis biztosan nem, ahogy eddig. Senkinek sem lenne jó kedve, folyton édesapánkra gondolunk, aki nagyon hiányzik az egész családnak. Ez a gyász örökké tart” – tette hozzá a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?