FÜLES

Kiszivárgott kép buktatta le a dögös modellt, rossz hírű pasit csókolt

Választottjának nagyon rossz híre van, rengeteg embert vert át korábban - ezért találkozgatnak titokban?
  • Szerző: Ripost

Kiderült, hogy a dögös fotómodell és színésznő, az 54 éves Elle Macpherson egy kétes hírű orvossal, Andrew Wakefielddel randizik. Egy csók buktatta le őket - írja a Daily Mail.

A modell egy bevásárlás során nyomott forró csókot új párja szájára Miamiban. Andrew tavaly vált el feleségétől, a gyönyörű modellel pedig egy rendezvényen találkozott. Elle választását megdöbbenve fogadták a rajongók, a férfi ugyanis botrányhősként szerepel a médiában - nem véletlenül!

Andrew Wakefield hírhedt orvos volt, ugyanis neki és 12 szerzőtárásának egy nagy presztízsű orvosi szaklapban jelent meg egy cikke, amiről kiderült, hogy tele van hazugságokkal. A férfi akkor azt állította, hogy az MMR vakcina a autizmust és súlyos vastagbélgyulladást okoz. Ez a vakcina egyébként három vírus kórokozó ellen véd, melyek a kanyaró, a mumpsz és a rubeola betegségeket okozzák. Ez közlemény aztán futótűzként terjedt el és téves alapot adott a védőoltás-elleneseknek.

Csakhogy az esetről kiderült, hogy a sebészdoktor meghamisította a a kórlapokat, és az egésznek nincs semmi igazságtartalma.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?