FÜLES

Kiszivárgott, ki lehet az X-Faktor új mentora Tóth Gabi helyett!

Az énekesnő bejelentette: nem vállal több évadot mentorként a népszerû tehetségkutatóban! De vajon ki ül majd a székébe?
  • Szerző: T.B.

Új női mentor kerül az X-Faktor tehetségkutatójába Tóth Gabi helyett! Az énekesnő pénteken jelentette be, hogy három évad után abbahagyja a mentorkodást, és inkább zenei karrierjére koncentrál.

"Már nem tudok magamból olyat adni, ezért úgy döntöttem, a csúcson kell abbahagyni. Nagyon fájdalmas döntés volt, hisz ez a műsor elhozta az életembe a szerelmet, a sikert, kapcsolatokat, barátságot és mindent, amire egy előadónak szüksége van ebben a szakmában" - mondta a Fókusznak az énekesnő.

Az énekesnő hét évvel ezelőtt csatlakozott a tehetségkutatóhoz, először csak vendégelőadóként, majd mentorsegédként. Végül 2013-ban ő vette át Keresztes Ildikó mentori székét. Hogy Gabi után ki ül majd Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex mellé?

"Üzembiztos, hogy női mentor lesz, hiszen nagyon fontos szempont egy női nézőpont. Van egy listánk, amelyről majd behívunk néhány hölgyet, akik esélyesek lehetnek a mentori székre. Ám nem első számú szempont, hogy énekesnő legyen, sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek" – magyarázta Schiwert Takács László a Blikknek.

A lap információi szerint ezek alapján öt név merülhet majd fel. A legkézenfekvőbb megoldás Tóth Gabi nővére, Tóth Vera lehetne, esetleg a szintén pályája csúcsán lévő Rúzsa Magdi, aki már belekóstolt a zsűrizésbe a köztévén. Rajtuk kívül még három fiatal tehetség, Polgár Odett, Radics Gigi, valamint a Margaret Island frontembere, Lábasi Viki is lehet jelölt.

És ezeket olvastad már?