FÜLES

Kitálalt a bennfentes: Egyre nagyobb a zűr Harryék körül

Harryt kínzó honvágy gyötri, amióta Amerikába költözött, ez pedig igencsak meglepte Meghant – állítja egy ismerős.
  • Szerző: Doris

Egyre inkább úgy tűnik, nem jött be az „amerikai álom” Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, akik Kanadából tették át székhelyüket Los Angelesbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Bár a költözés első hallásra Meghannak kedvezett, hiszen így újra közel került a régi barátokhoz és a filmes szférához, Harry kezdetben nagyon lelkes volt. Azt talán még ő se gondolta volna, hogy komoly gondjai akadnak a beilleszkedéssel!

Hiába vették meg Mel Gibson egykori luxusvilláját, egy bennfentes szerint Harryt kínzó honvágy gyötri, szívesebben lenne Angliában a családja mellett, főleg így, a járvány idején.

„Ez a legnagyobb próbatétel, amit Harryéknek ki kell állniuk, amióta összeházasodtak. Harrynek honvágya van, ami igencsak meglepte Meghant. Ő azt gondolta, a költözés a lehető legjobb döntés és minden rendben lesz. Persze nagyon megértő, mindenben támogatja a férjét. Harry-nek viszont ez egy egészen új élethelyzet, minden felborult körülötte és nem tűnik olyan magabiztosnak, mint eddig” – kotyogta ki egy bennfentes az OK! magazine-nak.

Az ismerős hozzátette, Meghant kifejezetten aggasztja Harry jelenlegi helyzete, attól tart, hogy férje megbánta, hogy hátat fordítottak a brit királyi családnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?