FÜLES

Kitálalt a legendás magyar énekes! Durván megzsarolták!

Balázs Pali a napokban megjelenő könyvében mesélt őszintén arról a külföldi álmenedzserről, aki annak idején vagyonokat kért el tőle. Sőt, még védjegyének számító göndör fürtjeit is levágatta!
  • Szerző: Doris

Naiv fiatalként nagy reményekkel kezdte pályáját Balázs Pali, ám már karrierje elején összeakadt egy valódi szélhámossal. Egy magát menedzsernek kiadó csaló ugyanis azzal hitegette, hogy sztárt farag belőle, persze csak akkor, ha mélyen a zsebébe nyúl. Amikor a legendás énekes elbizonytalanodott és hezitálni kezdett, a pénzéhes férfi megfenyegette őt.

"Havi 80 ezer forintot kért a menedzseri szolgálataiért, de szinte semmiféle kötelezettséget nem vállalt, a szerződés szerint azonban „mindent elkövet” a lemezmegjelenésért és az országos ismertségemért. (...) 1997-ben ez az összeg körülbelül annyinak számított, mint manapság három-négyszázezer forint. (...) Másnap a búcsúzásnál, amikor még változatlanul nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen, azt mondta: „Ha aláírod a szerződést, akkor viszlek a tévébe, ha nem írod alá, akkor le kell mondanom”

- emlékezett vissza Pali a Blikk birtokába került, hamarosan megjelenő Amiről 20 évig nem beszéltem című könyvében.

A fiatal énekes végül engedett a zsarolásnak, ám ettől az álmenedzser csak még követelőzőbb lett. Még Pali védjegyének számító göndör fürtjeit is levágatta!

"Megvolt a fotózás, levágatta hátul a hajamat, majd kért egy olyan demókazettát, amelyen külföldi slágereket énekelek magyarul, illetve angolul, mert ki akart ajánlani éjszakai bárokba. Nem hittem a fülemnek. Mondtam neki, „de George, én már nagyszínpadokon énekelek Békés megyében, én egy másik utat álmodtam magamnak!"

- írta őszintén Pali, akinek végül sikerült felbontania a szerződést a szélhámossal.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?