FÜLES

Kitálalt Curtis exe: „Egy év alatt hevertem ki ezt a szakítást”

Rendhagyó módon dolgozta fel a szakítás okozta fájdalmát a szépséges édesanya. Ez hozta meg számára az enyhülést.
  • Szerző: Ripost

Bár Krisztikét eleinte megviselte a szakítás Curtisszel, az édesanyát a kisfia rádöbbentette, hogy változtatnia kell az életén. Egy édesanya a gyermekéért bármire képes, így nem is csoda, hogy Krisztike is hamar összeszedte magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sőt nem is akárhogyan állt talpra, hiszen egy könyvet írt az át élt nehézségeiről – tudta meg a Bors.

Krisztike és Curtis 2020 év elején már kimondták a kapcsolatuk végét, de a nyilvánossággal csupán tavaly augusztusban közölték, hogy külön utakon folytatják
Fotó: Instagram

Az egész akkor kezdődött, amikor már szétfeszítette a zokoghatnak. Akkor ki is tört belőle a sírás. Ám ekkor odatotyogott hozzá a kisfia, és az a pillanat mindent megváltoztatott.

„Csak nézett rám a csillag szemeivel, és éreztem, hogy ő is szomorú lett. Mert az anyukája szenved. A tekintete olyan mélyen megérintett, hogy ott, abban a percben felszívtam magam, és megfogadtam: soha többé nem fordulhat elő, hogy sírni lásson engem” – mesélte elsőként a Borsnak a könyvben is leírt emlékeit Krisztina.

Könyvben tálal ki a nehézségekről Krisztike

„Egy év alatt hevertem ki ezt a szerelmet, de úgy néz ki, most már lelkileg egyenesben vagyok. (…) Sokat gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy talán nekem is jót fog tenni, ha kiírom magamból mindazt, ami belülről feszít. Akartam, hogy lássák az embe­rek, hogy nem csak egy üresfejű, mutatós nő vagyok. A szakítás után sokan egy kalap alá vettek Curtisszel, ami nagyon bántott” – hangsúlyozta Krisztina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?