FÜLES

Kitálaltak az exkollégák, Meghannal képtelenség együtt dolgozni

Többeket megkeresett az egyik brit napilap, és mindenkinek azonos volt a véleménye a sussexi hercegnéről: kiálhatatlan.
  • Szerző: The_M

Az már korábban kitudódott, hogy a parancsolgató stílusa miatt a brit királyi udvar személyzete nem igazán kedvelte Meghan Markle-t, annyian mondtak fel miatta néhány hónap alatt, mint az elmúlt 10 évben összesen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most több fotóst és operatőrt kérdezett meg arról a DailyMail, hogy milyen volt a hercegnével dolgozni, amikor még színésznő volt. A vélemények pedig nem túl rózsásak, elviselhetetlennek, hisztisnek, nagyképűnek, és főnökösködőnek írták le mind. Hiába volt egy közepesen sikeres sorozat kevesek által ismert sztárja, mindig úgy viselkedett, mint Hollywood legnagyobb dívája, a fotózásokon őt osztogatta a parancsokat, hogy hogyan készüljenek a képek, és mindig mindent jobban tudott, mint a profik. A lábfejét például soha nem lehetett megörökíteni mezítelenül, mert szerinte csúnyák a lábujjai. A viselkedése miatt a divat- és filmszakmában Hercegnő volt a gúnyneve, már évekkel azelőtt, hogy hozzáment volna Harry herceghez.

Fotó: Profimedia

A teljes képhez azért hozzátartozik, hogy a DailyMail is egyike azon brit lapoknak, akiket a sussexi hercegi pár bojkottál, ezért a kiadványok háborút hirdettek a brit királyi családot otthagyó pár ellen. Ennek szellemében nyilván nem azokat kérdezték meg, akik dicsérték volna Meghant.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?