FÜLES

Kitört a balhé: durván egymásnak esett Tóth Gabi és Majka a Sztárban sztár leszek! forgatásán – Videó

A két zsűritag kicsit túlzásba esett, és vehemensen összeszólalkoztak. Mindketten a jobb énekesek közül akartak válogatni.
  • Szerző: Ripost

Az idei Sztárban Sztár leszek! mezőnye nagyon erős, a zsűritagok pedig rengeteg tehetséges versenyző közül válogathatnak. Ám úgy látszik ez mégsem elég, ugyanis Tóth Gabi és Majka csúnyán összeszólalkoztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors úgy tudja, egy ilyen adok-kapok során Tóth Gabi kiviharzott a stúdióból. A nem mindennapi jelenetek most szombaton kerülnek képernyőre.

Az énekesnő hirtelen felállt a székéből, és faképnél hagyta a hozzá beszélő Majkát
Fotó: Tv2

A lap úgy tudja, azután szabadulnak el az indulatok, hogy egy tehetséges énekes Lukács Laci bőrébe bújva lépett a színpadra, és a produkciójával mindenkit lenyűgözött.

Majkánál azonban most elszakadt a cérna és kifakadt. Megkérte kolléganőjét, hogy adjon esélyt a többi mesternek is jó hangú énekeseket megszerezni a csapatukba.

Majka nem érti, hogy Gabi miért szeretne mindenkit magának
Fotó: tv2

Stábtagoktól úgy tudni, hogy a vita annyira elharapódzott a két erős személyiség között, hogy Gabi felállt a székéből, és sértődötten kivonult a stúdióból, hátrahagyva a még hozzá beszélő rappert is.

Egyiküknek azonban engedni kell, hiszen egy versenyző csak egy csapatba, egy mesterhez kerülhet. Hogy ebből a szi­tuációból melyikük kerül ki győztesen, az a ma esti adásból derül ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?