FÜLES

Kitört a botrány: követelik a királynőtől, fossza meg hercegi címétől Harryt és Meghant

A Netflixes megállapodás kiverte a biztosítékot a briteknél.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, a héten hatalmas bejelentést tett Meghan és Harry herceg: leszerződtek a Netfixszel, és a hírek szerint 150 milliót kaszálhatnak az üggyel (4,5 milliárd forint).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A bejelentés azonban kiverte a biztosítékot a briteknél, akik azt követelik II. Erzsébet királynőtől, vonja vissza Harry herceg és Meghan titulusait. Ugyanis a királyi családból való távozás után is megilleti őket a Sussex hercege és hercegnéje cím.

Az alattvalók szerint ugyanakkor gyomorforgató, hogy Meghan és Harry haszonszerzésre használja a címüket. Mint sokan mondták, ők nem akartak többet a királyi család tagjai lenni, akkor álljanak meg a saját lábukon – és a saját nevükkel.

„Folyton sopánkodtak, hogy mennyire is nyomasztotta őket a királyi tisztség, most meg felhasználják, ami ellen annyira lázadtak? A Netflix szóba se állt volna velük, ha nem ők lennének Sussex hercege és hercegnéje” – írta az egyik alattvaló a közösségi oldalakra.

Persze azért is háborog a nép, hogy hiába kaszál több milliót a hercegi pár, még mindig nem fizették vissza a Frogmore Cottage felújítására elszórt adófizetői milliókat...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?