FÜLES

Köllő Babett évek óta nem látta a testvérét: „Az ölelés hiányzik a legjobban”

Elszakította a koronavírus a csinos színésznőt a család tagjaitól. Elárulta, hogyan vészelték át ezt az embert próbáló időszakot.
  • Szerző: Ripost

Hosszú idő után, végre elérkezett ez a nap is Köllő Babett életébe. A koronavírus miatt nem ölelhette meg az anyukáját, de Amerikában élő testvérével még hosszabb ideig nem találkoztak.

Kedden azonban végre újra a saját szemével láthatja a színésznő az öccsét, aki párjával egy rövid ideig nála fog vendégeskedni. A távolságot egyébként úgy vészelték át, hogy minden egyes nap Facetimeon beszéltek egymással.

20200817 Budapest
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Fotó: Végh István / Bors
Képen: Köllő Babett színésznő

„Az ölelés hiányzik a legjobban, de pandémia alatt a legfontosabb az volt, hogy egészségesek maradjunk. Öcsém párja leadta a rendelést. A zserbómat nagyon szeretik, ezért sütöttem nekik két tepsivel. Apróságokat kértek, túrórúdit, főleg epres és a barackos, amihez ott nem jutnak hozzá, ezeket imádják. Rövid időt tudunk sajnos csak együtt tölteni, egy esküvőre is ellátogatnak” - mesélte a Metropolnak a Sztárban Sztár leszek új mestere, aki már nagyon várja, hogy landoljon a repülőgép.

Az, hogy a színésznő az édesanyját, a Los Angelesben élő Katalint mikor láthatja személyesen még nem tudni, de addig is rengeteg feladat vár rá.

„Most a nyáron sokat dolgozom, még nem tudni mi fér bele és mi nem, de augusztusban próbálok két hetet szabaddá tenni, hátha el tudunk utazni. Hamarosan jön a Sztárban Sztár leszek, ami egy elképesztően izgalmas feladat. Jó érzés, amikor mentoráltjaid vannak. Én egy igazi anyatigris vagyok, rengeteg időt fogok velük tölteni. Magamat ismerve minden esély meg van arra, hogy nálam legyen a győztes előadó. Elképesztően tehetséges emberek jöttek a válogatókra. Számomra ami a legfontosabb, hogy teret tudjunk biztosítani ezeknek a fiataloknak, hogy meg tudják megmutatni magukat„ – mesélte Babett, aki hozzátette: drámai pillanatokban is bővelkedik majd az ősz legjobban várt műsora.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?