FÜLES

Köllő Babett: „Kövezzenek meg, de elfogult vagyok Attilával”

Ismét alaposan felkavarta az állóvizet Curtis produkciója a Sztárban sztár legújabb adásában.
  • Szerző: Ripost

A TV2 sikershow-ja immár a harmadik hét után alaposan felkavarta a kedélyeket. Sokan nehezményezik, hogy Curtisnek nemcsak az énektudása, hanem a szövegismerete is hagy maga után kívánnivalót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper az első adásban Csepregi Évaként, a másodikban a Bonny M. énekeseként tarolta le a színpadot. A harmadik adásban a bögyös-faros rapper, Nicki Minaj Anaconda című számával borzolta a kedélyeket.

Viszont nem kell félteni Curtist sem, a Borsnak elárulta saját véleményét.

„Én poénnal igyekszem ellensúlyozni azt, amit eddig sem titkoltam, hogy kevésbé tudok énekelni, mint a mezőny többi versenyzője, hiszen rapperként ismer a közönség. Szórakoztató műsor lévén a humor elengedhetetlen része az adásoknak. Valószínűleg nem véletlenül kapok hétről hétre olyan feladatokat, amikben nem a komoly szakmaiság dominál. Nem azért vagyok itt, hogy tökéletes hangokat halljon tőlem a közönség, hanem azért, hogy mosolyt csaljak az arcára.”

Curtis alakítása hangilag sosem profi, de a show-t mindig mégis ô viszi el
Fotó: TV2

Curtis védelmére sietett a zsűri női tagja, Köllő Babett is, aki élő adásban tesztelte, vajon igazi vagy műfeneke van-e Attilának, aki többek között tverkelt és tárogatott is a produkcióban.

„Kövezzenek meg, de elfogult vagyok Attilával, s számomra ugyanannyira értékes ez a produkció, mint egy technikailag tökéletes átváltozás, mint például Vastag Csaba Louis Armstrongja volt, dacára annak, hogy a Minaj-produkciónál tényleg voltak szöveg- és hangproblémák.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?