FÜLES

Komoly döntést hozott Weisz Fanni és szerelme, most mindent bevallottak

Fordulóponthoz érkezett Weisz Fanni élete szerelmével, Bókay Gergővel!
  • Szerző: Ripost

Weisz Fanni és kedvese nemrég úgy döntöttek, hogy közel fél év után eljött az ideje, hogy összebútorozzanak és megkezdjék közös életüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Weisz Fanni

Fotó: Ripost

Nem tartom korainak a közös otthont, hiszen nagyon sok időt töltünk együtt és az az állapot, hogy néha nem tudom, mikor hol van egy-egy ruhám vagy cipőm, már nem kényelmes. Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük – mesélte a Blikknek Fanni. „Gerivel sokat beszélgetünk, ugyanúgy gondolkozunk az életről és a család fontosságáról, a bizalomról és az összetartozásról.”

Fanni megsúgta, azt is megvitatták, hogy milyen szempontok alapján válasszák ki új otthonukat.

Fontos volt, hogy tágas legyen, mert szeretem a nagy, világos tereket, és az is sokat számított, hogy hangulatos legyen a lakás. A bútorvásárlás, a kiegészítők keresgélése feladja a leckét, az biztos, mégis nagyon izgalmas időszak ez. Jó, hogy Gergővel az ízlésünk is megegyezik, így nem is volt vita semmiben, mindketten fehér falakat akarunk, színes kiegészítőkkel„ – mondta Fanni, aki nagyjából egy hónap múlva veheti birtokba új otthonát szerelmével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?