FÜLES

Komoly hangszálproblémák: ő mentette meg a Sztárban Sztár énekesnének produkcióját

Izgalmas perceket hozott a Sztárban Sztár hetedik élő show-ja. Az már a múlt hét közepén kiderült, hogy Szabó Ádám komoly hangszálproblémákkal küzd, ezért úgy döntött, Pély Barnától kér segítséget!
  • Szerző: Doris

Szabó Ádám látszólag gond nélkül jutott tovább a Sztárban Sztár következő fordulójába, a felkészülését azonban alaposan megnehezítette, hogy csúnyán megduzzadtak a hangszálai. Az énekes tényleg mindent bevetett, hogy a körülményekhez képest tökéletes Bruno Mars legyen, masszázsterápián volt és egy napig meg sem szólalt. Végül belátta, hogy külső segítségre van szüksége, és egyből tárcsázta egykori versenytársa, Pély Barna telefonszámát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tudtam, hogy Barna nagyon érzi azt a stílust, amit Bruno Mars képvisel. Egyből felvette a telefont, és mondta, hogy nagyon szívesen segít. Azt kell mondjam, hogy ha ő nincs, akkor sokkal rosszabbul sikerül a produkcióm. Nagyon rendes volt” – dicsérte Ádám Barnát, aki október 4-én búcsúzott a műsortól.

Fotó: Bors

A megkereste Barnát is, aki elárulta, már régóta figyeli Ádámot, ezért is volt egyértelmű számára, hogy segít.

„Ádámot már régóta figyelem, egyrészről mert már zsűriztem egyszer egy tehetségkutatón, amikor még gyerek volt, másrészről mert rendkívüli tehetségnek tartom zeneszerzőként, és előadóművészként is. Emellett a Sztárban Sztár alatt egy öltözőbe is kerültünk, ami miatt sokat tudtunk dumálni, amire eddig nem volt időnk. Sokat beszélgettünk az életről meg a zenélésről” – kezdte a -nak az énekes, aki azt is elárulta, pontosan hogy segített Ádámnak.

Fotó: TV2

„Nagyon sok diákom volt, tanítottam profikat is az elmúlt húsz évben. Ez a tapasztalat az alapja annak, hogy tudok segíteni. Ádám eleve jól énekelte ezt a dalt, meg a többit is, de ez a hét küzdelmes volt neki, és amikor felhívott, úgy éreztem, nem szakmailag, hanem inkább lelkileg kell támogatnom. Persze mutattam neki pár trükköt, de alapvetően a lényeg az volt, hogy ő összeszedett legyen a produkciója alatt.”

Barna szerint Ádám akár a végső győzelemre is esélyes, hiszen akkor is nagyon szépen helyt áll, ha ki kell mozdulnia a komfortzónájából. Hogy milyen lesz James Brownként, az vasárnap kiderül, ráadásul egy duettel is színpadra áll majd Miss Mood oldalán!

Miss Mood elsírta magát

Miss Mood könnyek között vette tudomásul, hogy ő menetelt tovább és Opitz Barbinak kellett távoznia a versenyből. Miss Mood a show után a -nak elárulta, nagyon meghatotta, hogy ennyien szavaztak rá, Barbit pedig nagyon sajnálja, hiszen egy öltözőben voltak és nagyon jó barátok lettek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?