FÜLES

Komoly napirend szerint él az önkéntes karantén alatt Csepregi Éva

A Neoton Família dívája nem akar abba a hibába esni, hogy elhagyja magát.
  • Szerző: Ripost

Bár a jelenlegi helyzetben dolgozni nem tud, Csepregi Éva mégis ajándékként tekint arra, hogy otthon maradhat, és ideje nagy részét magára és a barátaira tudja fordítani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Most tudunk egy kicsit magunkkal foglalkozni, el tudunk mélyülni, legyen az gondolati síkon, de akár a szépségápolás vagy a sport terén” – kezdte a Blikknek Éva, aki erre nehéz időszakra felállított magának egy napirendet, hogy mindenre legyen ideje, és ne essen abba a hibába, hogy elhagyja magát. Éppen ezért a reggelek nála általában sminkeléssel indulnak, de a sportnak is komoly szerepe van a mindennapjaiban.

Fotó: Csepregi Éva

„Előfordul, hogy videóinterjút kell adjak, de a barátaimat is megtisztelem azzal, hogy adok magamra. Szeretném, ha éreznék az életkedvet, mert szerintem most ebben az időszakban nagyon fontos, hogy valahogy megőrizzük a lelkünk egészségét, és persze a testünkét is, ezért én is rendszeresen sportolok” – fogalmazott a Neoton Família dívája. Mivel Éva a színpadon most nem tudja kitombolni magát, a szobabiciklivel kell beérnie, illetve egyéb gyakorlatokat is végez, hogy fitten tartsa magát.

„Ha jó idő van, akkor kirakom a teraszra, hogy a friss levegőn tekerjek, de egyéb gyakorlatokat is végzek, a lábam miatt is szükség van rájuk. Emellett naponta főzök, a gyerekeknek is, azaz Dávid fiamnak és a menyasszonyának, akik ugye itt laknak a házban. De velük is csak videón érintkezek, az ételt is odateszem az ajtó elé” – árulta el az énekesnő, aki szerint most az a legfontosabb, hogy betartsuk a szakemberek által előírt óvintézkedéseket.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?