FÜLES

Komoly tervek, Afrikába készül Oszvald Marika

Szívesen önkénteskedne akár egy vadrezervátumban is. A Bamako-ralit már megjárta.
  • Szerző: Ripost

Oszvald Marika tavaly, a rajongói legnagyobb megdöbbenésére elindult az afrikai Bamako-ralin, ahol annyira megkedvelte a fekete kontinenst, hogy hamarosan szeretne visszatérni. Ahogy a színházi elfoglaltságai engedik, és a járványhelyzet is lehetővé teszi, azonnal repülőre ül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Budapest , Ferihyegy Oszvald Marika hazatérése a Bamako rallyról Fotó : Markovics Gábor

„Elképesztő élményeim voltak ott, szeretek más kultúrákat megismerni. A rali alatt számtalan helyen segítettem, vittünk adományokat helyi kórházaknak és szegényeknek. Megdöbbentő volt, amikor egy anya konkrétan felajánlotta nekem a gyermekét, hogy hozzam haza magammal, és neveljem fel Magyarországon. Legszívesebben a hónom alá csaptam volna a csöppséget, de nagyon bonyolult lett volna, és én se vagyok már húsz­éves” – kezdte a Borsnak Oszvald, aki azt is elárulta, milyen tervei vannak a jövőt illetően. Egy biztos: vissza szeretne térni Afrikába.

„A keleti részen szívem szerint egy igazi szafarin vennék részt, ennél jobban nem tervezek előre, hiszen elképesztő élmény lehet élőben, a természetes élőhelyükön látni egy zsiráfot, zebrát vagy oroszlánt, mint az állatkertben. Volt olyan barátnőm, aki munkáért cserébe kapott szállást, egy rezervátumban szívesen segítenék az állatok körül, ha lenne rá mód” – fogalmazott a színésznő, aki a pontos indulás időpontját még nem tudja, hiszen a Nagymező utcai teátrum mellett a Karinthy Színházban, Veszprémben és Szegeden is játszik.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?