FÜLES

Semmi különös, csak felszaladt 15 kiló Németh Kristófra

Szeretne megszabadulni pár felesleges kilótól! Ebben pedig a felesége is segít neki.
  • Szerző: Ripost

A járvány időszak a magyar sztárokkal sem volt kíméletes, ami a plusz kilókat illeti. Németh Kristóf elárulta, felesége várandóssága alatt és a karanténban bizony felszaladt rá pár kiló. Most pedig gőzerővel azon dolgozik, hogy megszabaduljon tőlük!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagy segítség az edzésben, hogy van egy öt hónapos gyermekünk, Levente, akivel folyamatosan mozgásban vagyunk. A lakásban egyébként kialakítottunk egy olyan edzőtermet, ahol együtt tudok tréningezni a feleségemmel. Zita nyomja az aerobikot, én pedig súlyzózom” – kezdte a Bánfalvy stúdió videójában Kristóf, aki az utóbbi időben nem volt megelégedve magával, ugyanis együtt hízott a várandós feleségével. Most azonban mindent elkövet, hogy a plusz kilóktól megszabaduljon.

„Nekem azért kell odafigyelnem a testsúlyomra, mert sosem voltam ennyire meghízva még. Ez úgy történt, hogy a babavárás időszaka alatt én lényegesen többet híztam, mint a feleségem. Ő 12 kilót szedett fel, én 15-öt. Viszont le fogom adni a felesleges kilókat és visszaszerzem a régi versenysúlyomat” – árulta el a népszerű színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?