FÜLES

Könyörgő levelet írt a NAV-nak Gáspár Győző és családja, ez áll benne

Nagyon kétségbeesett a showman.
  • Szerző: Doris

Gáspár Győző végső elkeseredettségében úgy döntött: szívhez szóló levelet ír a Nemzeti Adó-és Vámhivatalnak, hátha így vissza tudja szerezni azt a lefoglalt aranygyűrűt, amivel annak idején megkérte felesége, Bea asszony kezét - írja a Blikk.

A showman ellen két éve költségvetési csalás miatt nyomoznak, 2017 húsvétján több mint 200 millió forint készpénzt és ékszereket is lefoglaltak tőlük. A család most ezeket szeretné visszakapni.

"Annyira kétségbeestünk, hogy megírtuk ezt a levelet. Lefoglaltak egy aranygyűrűt is, amit 26 éve vettem Beának, azt húztam az ujjára az esküvőnkön. Akkor még nincstelen senki voltam, úgy kuporgattam össze a gyűrű árának egy részét, a többit pedig a családomtól kaptam. Július 17-én lesz az évfordulónk, szeretném újra elvenni Bea asszonyt, és ezt a gyűrűt az ujjára húzni. Azt kértem a hatóságoktól, legalább ezt adják vissza, mert fontos emlék nekünk" – mondta Győző a lapnak.

Az énekes példáját nagyobbik lánya, Evelin is követte.

"Az édesapám ellen folyamatban lévő eljárás olyan mély sebeket okozott, amelyek begyógyítása fájdalmas és időigényes folyamat. Abban sem vagyok biztos, hogy lesz egyáltalán elég idő arra, hogy ezek behegedjenek" – írta levelében.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?