FÜLES

Koronavírus-járvány: Vaskereskedésben kapott munkát a magyar zenész

Mező Misit az új otthona építésének kellős közepén érte a járvány.
  • Szerző: Ripost

A Magna Cum Laude frontemberét is megviselte a járvány és a koncertnélküliség! Ráadásul Mező Misi új otthonának építése is pontosan arra az időszakra esett, mikor berobbant a vírus hazánkban. Ennek ellenére folytatta a munkát, sőt egy új szakmát is kitanult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


fotó: Szabolcs László (SZL)

„Amin tudtam, spóroltam, amit tudtam, én csináltam meg. A villanyszerelést például az öcsémmel, mi véstük ki a vezetékek helyét, vagy például az előtetőt, ami egy vasszerkezet, azt is az öcsémmel ketten csináltuk” – kezdte Mező Misi a Spektrum Home-on vasárnap délben adásba kerülő NőCommentben, majd hozzátette: egy új szakmát is megtanult. A zenész ugyanis egy közeli vastelepre járt az anyagot beszerezni, de mivel a tulajdonos nagy rajongója a bandának, ezért nem engedte kifizetni az árut. Ekkor Misi úgy érezte, ledolgozza az árát a vaskereskedésben.

„Már cikinek éreztem, nem azért jövök ide, mert ingyen szeretnék ezekhez hozzájutni, ezért úgy döntöttem, hogy ha már nincsenek koncertek, én odamegyek dolgozni, ledolgozom az árut a lakatosműhellyel összekötött vastelepen” – árulta el Misi, aki hozzátette: amennyiben marad ez a helyzet és nem tudnak továbbra sem fellépni, folytatja a munkát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?