FÜLES

Koronavírusos lett Vajna Tímea, így érzi magát most

Az özvegy az Instagram-oldalán számolt be a betegségéről. Bár már gyógyultnak tekinthető, még mindig nem érzi magát teljesen egészségesnek.
  • Szerző: Ripost

Vajna Tímea bár már átesett a koronavírus-fertőzésen, még mindig gyenge! Ahogy arról a Bors beszámolt, az özvegy augusztus elején kapta el a betegséget egy születésnapi buliban. Ezután azonnal karanténba vonult, és a vírus tüneteit is érezte magán. Később pedig annyira rosszul lett, hogy mentőt akart hívni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Az ízeket, szagokat 10 napig nem éreztem, fura volt, hogy nem jut el az agyamig, mintha papírzsepit ennék... Borzasztó agresszív vírusról van szó. Egyből a tüdő és szívszöveteket támadja meg és konkrétan 35 fokban is terjed, pedig nem hittem ebben az egészben” – írta a bejegyzésében Tímea, aki szerencsére már sokkal jobban van, de még mindig érzi a koronavírus néhány tünetét.

„Most már jól vagyok, de még a lépcsőn felmenni nem nagyon bírok, és annyira kifulladok, hogy le kell ülni 10 percre. Nincs energiám, fáradtnak érzem magam”- magyarázta Timi, majd hozzátette: vérplazma adományozásával szeretne segíteni a súlyos állapotú fertőzötteknek, hogy kigyógyulhassanak a betegségből.

Tímea teljes posztját IDE KATTINTVA tudod elérni!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?