Létrehozva: 2022.01.21.

Együtt pózolt az ex és a szerető: Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

„Én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem” – vallott új párjáról hétfőn az Instagram-bejegyezésében Kulcsár Edina. Tette ezt úgy, hogy alig öt hete a kamerák előtt még mosolyogva ölelgette férjét, sőt még új szerelme is feltűnt a nyilvános sajtórendezvényen. Vajon ekkor még az orránál fogva vezette Csutit?

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága sokáig tündérmesébe illőnek tűnt, ám ők a legjobb példa arra, hogy nem kell elhinnünk mindent, amit az Instagramon látunk. A tündérmese azóta csúnya véget ért, és ahogy a pár házasságáról kialakult, igencsak idealizált kép darabokra tört, úgy esnek ki a szekrényből azok a bizonyos csontvázak. De ne szaladjunk ennyire előre! Az „álompár” január 14-én jelentette be a közösségi médiában, hogy vége.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Előkerült az új pasi

„Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment” – szomorkodott Edina.

Bárhogy próbálták tehát, egyszerűen nem tudták megmenteni a házasságukat, leginkább azért, mert mindkettőjüknek más a szeretetnyelve. Hogy ez pontosan mit jelent, azóta is rejtély, de a lényeg, hogy Csuti a Borsnak magabiztosan jelentette ki, hogy nincs harmadik fél, aki belerondított volna a kapcsolatukba, elromlott az magától is. Ezt hellyel-közzel mindenki elfogadta és tudomásul vette, egészen addig, amíg az énekesnői babérokra törő Edina január 17-én hétfőn le nem dobta az atombombát. Azt találta bejelenteni, hogy már rég nincs együtt Csutival, ellenben megtalálta azt a férfit, akire egész eddigi életében vágyott, méghozzá a 25 éves rapper, G.w.M személyében, akinek régen kenyérre se futotta, de most már nagy lábon él, és Edina miatt elhagyta a családját.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

„Több hónapja lezártam magamban a múltat”

„Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy Jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!” – olvasható Kulcsár Edina Instagram-oldalán, hogy ő már hónapokkal ezelőtt befejezettnek tekintette a házasságát. Ám néhány hete, egészen pontosan december 16-án még férjével együtt pózolt egy sajtóeseményen, ahová ráadásul meghívták új szerelmét is.

A színlelt boldogság december közepén (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Így már érthető, hogy Csuti az új férfi bejelentés után miért kapkodta a levegőt.

„Mérhetetlen harag van bennem. Azt hiszem a hogyan és a mikor az nagyon sok kérdésre ad egy másfajta magyarázatot. De elfogadom, ami történt. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Sajnos Edina nem mindig volt velem őszinte„ – bánkódott a vállalkozó a Borsnak néhány nappal ezelőtt.

Egy fotón a férj és az új szerelem

Nagyon úgy tűnik, hogy Csuti annyira meg lett vezetve a felesége által, hogy a történtek fényében, december 16-án, vagyis öt hete roppant kínos szituációba keveredett. Akkor tartották ugyanis Edina és Csuti közös projektjének, a Good people everywhere nevű alkalmazásnak a grandiózus bemutatóját Budapest belvárosában (megsúgjuk, az alkalmazás neve magyarra fordítva ennyit tesz: jó emberek mindenütt). Hogyhogy nem, ezen az eseményen megjelent G.w.M is, akit akkor már régóta gyengéd szálak fűztek Edinához, ám az egykori szépdégkirálynő nem tartott attól, hogy botrányba fullad kettejük találkozója, hiszen Csuti semmit sem sejtett.

A szerető, L.L. Junior és az exférj (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Edina tehát meghívta az új kedvest, aki mosolyogva pózolt a gyanútlan Csutival, aki akkor talán még valóban azon dolgozott, hogy megmentse a házasságát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszabadult makákók miatt új rendőri egységet hoztak létre Thaiföldön

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Csoda szép virágok nyílnak a Bükkben

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin