FÜLES

Újra egymásra talált Kulcsár Edina és Csuti: „Annál nagyobb inspiráció nincs, mint hogy szeretjük egymást”

Két kisgyermek mellett korábban nem mindig szakítottak elég időt egymásra. De már visszatért az intimitás a kapcsolatukba.
  • Szerző: Ripost

Két kisgyermek mellett igazi kihívás helytállni férjként egy házasságban. Az üzletember úgy gondolja, hogy sosem késő fejlődni, hiszen a családja a mindene.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó András Csuti feleségével, Kulcsár Edinával együtt mindent megtesznek azért, hogy a kapcsolatuk újra jó és működőképes legyen.

csuti kulcsár edina

Csuti és Edina

„Egy komoly kapcsolatom volt, a szüleim elváltak, így nem volt előttem mintakép. Azt láttam anyukámtól, hogy reggeltől estig dolgozik azért, hogy nekünk mindent meg tudjon adni. A feleségem rengeteget tanított nekem az érzelmi intelligenciáról. Továbbra is fejlődni szeretnék ebben. Úgy gondolom: annál nagyobb inspiráció nincs, mint hogy szeretjük egymást” – mondta a hot! Magazinnak Csuti.

Új rendszert vezettek be a mindennapjaikba, és úgy érzik, hogy ez a szokás visszaadja az intimitást a kapcsolatukba.

„Bármennyire is hosszú és fárasztó nap áll mögöttünk, esténként rászánunk arra időt, hogy kettesben legyünk, és átbeszéljük a napot. Mindkettőnknek szüksége van ezekre a beszélgetésekre. Kiülünk a télikertbe, halkan szól valamilyen zene, fogjuk egymás kezét, és csak egymásra figyelünk. Elképesztően értékes percek ezek” – vallotta be a kétgyermekes édesapa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?