FÜLES

„Ez teljesen más terep” – színésznőnek készül Kulcsár Edina

Meglepő bejelentést tett az Instagram-oldalán Kulcsár Edina. A kétgyermekes édesanya úgy döntött, színészetet szeretne tanulni.
  • Szerző: Ripost

Színésznőnek készül Kulcsár Edina! Az egykori szépségkirálynő úgy döntött, kipróbálja magát egy új szerepben, ezért jelentkezett egy játékfilm castingjára. Sőt, annyira komolyan gondolja a színészetet, hogy tanulni is szeretné.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors/Knap Zoltán

Két héttel ezelőtt életem első játékfilm castingján. Arról még nincs hírem, hogy az hogy sikerült, viszont ilyen és ehhez hasonló nagyon jó hangulatú képeket kaptam, amiket a casting közben készítettek” – kezdte Edina, aki azt is elárulta a posztjában, hogy szeretne komolyabban foglalkozni a filmszínészettel, ezért már az iskolát is kinézte, ahol tanulni szeretne.

„Az első filmes castingomon voltam és ahhoz képest, hogy csak 1-2 főre készültem, sokan voltak. Biztos azt gondoljátok, hogy ez nekem simán megy, de ez teljesen más terep, mint amikhez én szoktam. Közben vészesen közeleg a felvételi is, amire nagyon készülök. Ma is voltam beszédtechnikán és holnap is megyek, úgyhogy az altatás utáni pár órámat a tanulásnak szentelem. Gyönyörű verseket kaptam házi feladatként” – tette hozzá Edina.

A fotót a castingról ITT tudod megtekinteni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?