FÜLES

Különleges pillanat, így készül az előadásokra Kulka János

Eke Angéla mutatta meg, mivel telnek az utolsó pillanatok a színpadra lépés előtt.
  • Szerző: ripost

Kulka János is állandó szereplője a Cseresznyéskert című előadásnak, amit már hosszú hónapok óta játsszanak. Most a darab egyik színésznője árult el egy különös részletet arról, miként telnek az utolsó pillanatok az előadás előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Eke Angéla úgy érzi, szinte már családdá váltak a darabban szereplő kollégáival, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy még a színpadra lépés előtt is egymást segítik. A színésznő elárulta, van egy különleges rituálé, amit Jánossal mindig megtartanak.

Amióta bemutattuk a Cseresznyéskertet, minden előadás előtt feltehetem Jánosra a csokornyakkendőjét. Rituálé lett, amit valószínű soha nem fogok elfelejteni” – fogalmazott az Instagram-oldalán Angéla.

Amióta bemutattuk a Cseresznyéskertet minden előadás előtt feltehetem Jánosra a csokornyakkendőjét. Rituálé lett,amit valószínű soha nem fogok elfelejteni. Ez egy pici de annál elhivatottabb társulat, a jelmezeket mi mossuk, általában Nagy Dóra nappalijában próbáljuk a készülő darabokat, nem áll mögöttünk hatalmas stáb, az a pici Csapat viszont annál erősebb! Ez a @trojka_szinhazi_tarsulas és jelölést kaptunk a @highlights_of_hungary -ra, ami sokat jelent nekünk, nagyon köszönjük VISZONT a Ti szavazataitok kellenek ahhoz, hogy esélyesek legyünk a győzelemre! Minden nap lehet ránk szavazni linket a profilomba helyezem! Imádás 🙏🏼✨❤️ #highlightsofhungary #trojka

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?