FÜLES

Bíróságon jártak: L.L. Junior és Csilla megállapodtak a fiuk sorsáról

Szerdán a rapper és gyermeke édesanyja hivatalos úton is rendezték Lacika felügyeleti jogának ügyét, a döntéssel mindketten elégedettek.

Szerdán jogerőre emelkedett L.L. Junior és Hopp Csilla egyezsége. A felek a csepeli bíróságon abban állapodtak meg, hogy fiuk, a hatéves Lacika felett közös felügyeletet gyakorolnak, ami azt jelenti, hogy egyik héten Csillánál, míg a másik héten Juniornál lesz a kisfiú.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Vaskó Tamás / Bors

Ezzel közel féléves folyamat zárult le hivatalosan, hiszen Junior és Csilla között sokáig rendkívül feszült volt a viszony kisebbik fiuk, a hároméves Dávidka augusztus végi halála óta.

Végül decemberben eldöntötték, hogy Lacika érdekében közösen nevelik tovább a kisfiút, ráadásul egyhetes váltásban, hogy a gyermek lehetőleg ne sérüljön.

Ez az elhatározás emelkedett most jogerőre, egy különleges záradékkal, aminek értelmében Junior és Csilla soha többé nem nyilatkozhatnak egymásról semmit.

Fotó: Vaskó Tamás / Bors

A elérte a feleket, akik megerősítették az értesüléseinket, de nyilatkozni nem kívántak. Csilla ügyvédje, B. Horváth Gábor a -nak elmondta, a döntéssel mindenki elégedett.

„Szerdán valóba jogerőre emelkedett mindkét határozat, egyességkötésre került sor. Mindenki lemondott a fellebbezési jogáról, úgyhogy hivatalosan is lezárult az ügy. Elégedettek vagyunk az eredménnyel” – fogalmazott szűkszavúan az ügyvéd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?