FÜLES

L.L. Junior és volt párja összefogtak, nem is akármiért

Együttműködik L.L. Junior és volt párja, Csilla. Lacikának sulit is közösen választottak. A legfőbb szempont az volt, hogy félúton legyen a szülők otthona között.
  • Szerző: Ripost

A Lesi családban mindig a gyerekek lelki békéje volt a legfontosabb, ez hatványozottan igaz L.L. Junior kisebb fiának, Dávidkának a 2019 augusztusi tragikus balesete óta. Junior és a gyermek édesanyja, Csilla mindent megtettek az elmúlt hónapok alatt, hogy nagyobbik fiuk, Lacika a lehető legkisebb érzelmi sérüléssel vészelje át testvére elvesztését. A kezdeti háborúskodásból mára semmi sem ma­radt, a szülők összefogtak és a jövőre koncentrálnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Bár volt számos lehetőségünk, vé­gül egy budai általános iskolát választottunk, ahol Lacika elkezdi szeptemberben az első osztályt„ – mondja a Borsnak L.L. Junior. „Azért ez az intézmény lett, mert ez van az anyukája és a mi lakhelyünk között félúton. A közös gyermekünk heti váltásban lesz nálunk és az anyukánál, így ez a legpraktikusabb mindenkinek. Örülök, hogy megoldódott ez a dolog, nagy kő esett le a szívemről.”

Csilla
Fotó: RTL

Junior hangján hallatszik, hogy megnyugodott, Lacika jövője biztosítva van. Végre egy ag­godalommal kevesebb van az életében. Mert abból bizony van elég. A házuk felújítása lassabban halad, mint azt tervezték, a nyáron már biztosan nem tudnak be­költözni.

„Hónapokat csúszik a dolog„ – mondja a zenész. „Egyfelől nagyon jó látni, hogy milyen szépülésen megy keresztül a ház, egyre jobban néz ki minden, de közben pedig már türelmetlenek va­gyunk, hiszen már költöznénk. Fárasztó nagyon az egész hercehurca, de muszáj végigcsinálni. A feleségemmel, Kingá­val na­gyon várjuk a kislányunkat, aki szeptember végén érkezik. Ak­kor­ra már mindenképpen az új otthonunkban szeretnénk lak­ni.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?