FÜLES

Ezért nem költözik még vissza a felesége L.L. Junior villájába

Egyelőre még várat magára, hogy újra összeköltözzenek egy házba. Az énekes továbbra is árulja a luxusvilláját.
  • Szerző: Ripost

Nagyon úgy fest, hogy béküléssel végződhet a rapper és felesége nemrégiben történt szakítása. Több mint egy hónapja már, hogy Körtvélyessy Kinga összepakolt és kislányával együtt elköltöztek L.L. Junior házából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

S bár a házaspár azon van, hogy megmentsék a kapcsolatukat, meglehet, a pazar villa már sosem lesz a közös otthonuk. Amint azt a megírta, L.L. Junior árulja a több száz milliót érő házat. A háromszintes, örök panorámás, medencés, dupla garázsos, gyönyörű otthont 280 millió forintért bárki elviheti.

L.L. Junior
Fotó: Facebook

„Junior egy kacsalábon forgó palotát építtetett, de mégsem voltak ott boldogok. Ebből is látszik, hogy nem a pénz, a kényelem számít, hanem hogy két ember lelkileg egy egységet alkosson. Nekik ez is megvolt, és drukkolunk, hogy újra sikerüljön” – mondja egy közeli ismerősük a Story magazinnak.

A békülés pedig jól halad, mégsem lesz rövid folyamat. Kinga és Junior is már megosztottak egy-egy közös fotót hármójukról. Ezzel szemben Kinga továbbra is marad az albérletében, ahová kislányával beköltözött a szakítás után. És, úgy tűnik, a házeladást sem állították le.

„Meglehet, idővel Kinga visszaköltözik, de jelenleg nem így fest a dolog. Ha pedig időközben Junior eladja a házat, egy új helyen, új lappal folytathatják. Ez a ház úgysem hozott szerencsét nekik” – mondja a közeli barát a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?