FÜLES

Lánykérés előtt áll az Exatlon macsója

Novák Zalán közel öt hónapot töltött távol kedvesétől, ám ez csak megerősítette a kapcsolatukat. Komoly terveket szövögetnek!
  • Szerző: Ripost

Öt hónapon keresztül küzdött az Exatlon Hungary versenyében Novák Zalán, azonban egy csúnya sérülés miatt idő előtt búcsúznia kellett a játéktól. A Kihívó azóta is combizomszakadással küzd, folyamatosan kezelésekre kell járnia, ám ennek ellenére is boldogabb, mint valaha.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Injekciós kezeléseket kapok, heti egyszer. Ez egy kollagénes injekció, ami szerencsére eléggé hatásos. A kellemetlenebb része az, hogy az adott helyre adják, ráadásul egy hatalmas tűvel...” – kezdte a Tények Plusz kamerája előtt Zalán, akinek jól halad a rehabilitációja, viszont szeptemberig még biztosan nem terhelheti a lábát. Szerencsére ebben a nehéz helyzetben is van, akire számíthat, ő pedig nem más, mint kedvese, Petra. Bár öt hónapon keresztül nem látták egymást, a szerelmesek úgy érzik, csak megerősödött a kapcsolatuk.

„A kapcsolatunk is halad előre. A következő lépés valószínűleg a lánykérés lesz. Együtt tervezzük a jövőt, aztán meglátjuk, mi lesz” – mondta szűkszavúan Zalán, majd hozzátette: a családalapítás még várat magára, ugyanis szeretné, ha kedvese most az egyetemi tanulmányaira koncentrálna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?