FÜLES

Lebukott: válogatott kosárlabdázót szeret Curtis

Július óta tart a titkos kapcsolat – írja a Best.
  • Szerző: Ripost

Két hónapja tart Barnai Judit válogatott kosárlabdázó és Curtis szerelme – tudta meg a Best.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Curtis új választottjával, a Győrben játszó kosaraslánnyal az elmúlt szombatot is a vidéki városban töltötte. Másnap reggel robogtak vissza a fővárosba, mert a zenésznek részt kellett vennie a Sztárban Sztár forgatásán. A párt vasárnap reggel Curtis háza előtt látta a Best fotósa. Több bennfenntes is állítja: a viszony két hónapja tart.
Curtis és felesége, Kriszti a sajtóban megjelent nyilatkozatok szerint már egy ideje külön élnek, bár ezt csak jóval később hozták nyilvánosságra. „Azért nem jelentett be a szakításukat, mert jó darabig abban reménykedtek, hogy helyre tudják hozni a kapcsolatukat. Ám ahogy telt-múlt az idő, egyre fogyott a remény. A történtek ellenére napi kapcsolatban maradtak. Curtis rendszeresen talákozott Krisztivel és a kisfiával, de az éjszakákat már nem velük töltötte. A rapper, aki szemlátomást élvezte a hirtelen támadt szabadságot, mintegy két hónapja egy kis kikapcsolódásra utazott el a barátaival. Akkor ismerkedett meg Barnai Judittal. A házaspárnak ezek után nem sok esélye maradt a békülésre” – mesélte egy közeli ismerős a Bestnek.


Sokan nem értik, miért kezdett bele egy új kapcsolatba Curtis aztán, amit a felesége végigcsinált vele. Krisztina akkor is kitartott mellette, amikor Majka, Curtis drogozására hivatkozva, látványos körülméynekközött kitette őt a közös fornácóból. Ahogy akkor is támogatta, amikor Curtis rekordgyorsasággal rászánta magát egy retélyes drogelvonóra – idézi fel a Best.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?