FÜLES

Leköpött stábtagok, agresszív színészek: óriási botrány a Mintaapák forgatásán

Óriási vihart kavart, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy négy színész is távozik a TV2 népszerű sorozatából, a Mintaapákból. A csatorna közleménye szerint volt, akinél komoly magatartásbeli problémák merültek fel. Tévés berkekben egészen elképesztő történetekről suttognak. Állítólag volt olyan eset, hogy az egyik művész leköpött egy háttérmunkást.
  • Szerző: Doris

A Mintaapák sokáig a TV2 legnézettebb sorozata volt az elmúlt évadban, rengetegen imádják a sokszor humoros, időnként mély lelki dolgokat boncolgató családi történetet. A háttérben azonban komoly feszültségek húzódtak a szereplők és a stáb között, amelyből most óriási botrány kerekedett. A újabb részleteket tudott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Egyik pillanatról a másikra jött a hír, hogy Fenyő Iván távozik a sorozatból, ám akkor még senki sem gondolta volna, milyen botrány húzódik a háttérben, hiszen ő békében vált el a csatornától… A hét elején aztán Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Kovács Patrícia is egy-egy Facebook-posztban tudatta, hogy távoznak a csatornától. A rajongók máig homályosan látják a viharos távozások okát, a TV2 közleménye mindenesetre sokatmondó: több színésznél magatartásbeli problémák merültek fel.

A Bors úgy értesült, hogy a hírességek dupla gázsit kértek, ám ez csak a jéghegy csúcsa volt, már ami a távozásukat illeti! De vajon ki lehet az a szereplő, akit egyszerűen csak Kicsi Damunak hívtak a stábtagok? Erről több folyosói pletyka is kering… De ez még nem minden, arról is pusmognak, hogy egy-egy esetben majdhogynem tettlegességig fajult a szóváltás.

Klem Viktor, Fenyő Iván és Szabó Kimmel Tamás távozott, Mészáros Béla maradt a sorozatban
Fotó: Facebook

A gondok már az első részt megelőző fotózáson elkezdődtek. Úgy tudni, az egyik főszereplő már akkor egyszerűen minősíthetetlen stílusban beszélt a háttérben dolgozókkal, akadályozta a gördülékeny munkát. Egy ott dolgozóval úgy összeveszett valamin, hogy csak egy ismert kolléganője tudta lecsitítani. Sajnos nem ez volt az egyetlen eset… A forgatások során volt olyan színész, aki mélyen megalázta a stábtagokat, sőt egy elborultabb pillanatában addig merészkedett, hogy leköpött egy háttérben dolgozót. Ha ez még nem lenne elég, le is akart fejelni valakit és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy ezt sikerült megakadályozni… A stylistok, sminkesek, kellékesek igyekeztek tűrni a kialakult helyzetet, inkább nem szóltak a vezetőségnek, csendben tették a dolgukat. A belső feszültségek így csak gyűltek és gyűltek, voltak olyan stábtagok, akik emiatt inkább felmondtak a produkciónál.

A sztárallűrök állítólag szinte mindennaposak voltak. Az Origo információi szerint a Mintaapák két férfi színészének egy külső forgatás során külön szállodai szobát is kellett bérelni, mert csak ott voltak hajlandóak átöltözni. Ezzel szemben Mészáros Béla és Stohl András mindig korrektül bánt a kollégáival, nekik mindig megfelelőek voltak a helyi viszonyok; Stohl a kijáratra rakatta fel a nevét a konténerházon, neki nem kellett szállodai szoba, bement a stylistok szobájába átöltözni…

Mint megtudtuk, egy szerelmi szál is bonyolította a stábmunkát. Két szereplő már évekkel ezelőtt intim közelségbe került egymáshoz, és bár titkolják a románcot, a forgatáson mindenki számára egyértelművé vált, hogy egy párt alkotnak. Kíváncsiak vagyunk, mikor esik ki újabb csontváz a szekrényből, hiszen a menesztett szereplők egyelőre folyamatosan kommentálják az esetet a közösségi oldalakon. Klem Viktor humorizálva próbált magyarázkodni, Szabó Kimmel pedig perrel fenyegetőzött.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?