FÜLES

Leslie Mandoki elárulta, mivel töltötte az idejét a karantén alatt

A zenész hiába regisztrált az elsők között, de a németországi helyzet miatt csak ősszel kaphat oltást.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus-járvány Leslie Mandoki életét is fenekestül felfordította, koncertet például csak online tud adni, de ennek ellenére is hasznosan tölti az idejét. Mandoki a karantén alatt is annyit dolgozott, mint előtte, ha nem többet. Úgy érzi, tele van energiával, és szerinte pont ezekben a nehéz időkben van nagy szükség az alkotó emberre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ehhez idilli környezetet nyújt a Münchenhez közeli, Starnbergi-tó, melynek partján éli az életét.

A napokban nagy sikerű online koncertet adott zenészbarátaival
Fotó: Mandoki Soulmates

„Ez egy alpesi tó, 480 méter magasan fekszik a tengerszint felett. A partját hatalmas hegyek övezik, csodálatos látvány. Nagyon szeretek itt élni. Itt arra is adott a lehetőség, hogy reggelente kenuval járjak dolgozni, télen és nyáron egyaránt. Körülbelül másfél kilométerre van a házunkról a Red Rock stúdióm, reggeltől este kilencig vagyok ott”– avatja be a részletekbe a Borst Leslie Mandoki.

Télen-nyáron adott a lehetőség, hogy kenuval menjen az otthonából a másfél kilométerre fekvő stúdióig
Fotó: Bors

„Két dolgot nem lehet karanténba zárni: az alkotást és a felelősségvállalást. Zenészként azon dolgozunk, hogy lelket öntsünk a közönségünkbe, reményt adjunk, megmutassuk a fényt az alagút végén. Most különösen nagy a felelősség a művészeken. A közönségünk lelkével kell foglalkoznunk. A napokkal ezelőtt adott online koncertünk is erről szólt, az összefogásról, ahol többek között Szakcsi Lakatos Bélával, Al Di Meolával, Ian Andersonnal, Mike Sternnel és Richard Bonával zenéltünk együtt. 22 világsztár jelentkezett be élôben a világ számos pontjáról. Nagy siker volt, a legnagyobb német és francia tévé is átvette, a YouTube-on itthon is látható„ – tette hozzá a híres zenész.

Azonban nem lehet felhőtlen a boldogsága a zenésznek, mert egy dolog nagyon is aggasztja. A művész már nagyon menne koncertezni, de erre idén már nem lesz lehetősége. Ugyanis hiába regisztrált az elsők között, a németországi jelenlegi helyzet szerint csak októberben fog sorra kerülni. Így nagyon szerencsésnek tartja a magyarokat, és hogy több vakcina közül is választhatnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?