FÜLES

Liptai Claudia nemet mondott a Playboy-nak

2013 júniusában kígyózó sorok álltak az újságosbódék előtt, amikor megjelent Liptai Claudia második címlapja a nyuszis magazinban.
címkék:
  • Szerző: Buster

A napokban megjelent a Playboy Special Edition Stars című kiadvány, amelyben a nyuszis magazin felidézi az elmúlt 65 év ikonikus címlapjait. Ebben olyan magyar hölgyek kaptak helyet, mint a minden idők legjobb magyar eladását produkáló Zalatnay Sarolta, Gregor Bernadett, Bódi Sylvi, Kelemen Anna, vagy éppen Rubint Réka. Õk azok, akik érdemesnek találtattak arra, hogy egy kiadványba kerüljenek olyan világsztárokkal mint Pamela Anderson, Kim Basinger, vagy éppen Marilyn Monroe.

Tulajdonképpen nem is azok az érdekesek, akik igent mondtak a lehetőségre, inkább azok, akik nem akarták újra nyomtatásban látni egykori pőre valójukat. Kérdés például, hogy miért maradt ki Zimány Linda, Xantus Barbara, Görög Zita, vagy éppen Zoltán Erika, hogy csak a legnagyobbakat említsük, mielőtt feltesszük az igazi kérdést:

Hová tűnt Liptai Claudia két fotósorozata, melyek közül a 2013 júniusában megjelent a legenda szerint majdnem elérte a Zalatnay által produkált 90 ezres giga eladásszámot? A %% megkereste Claudia menedzserét, aki elárulta a "kimaradás" okát.

"Természetesen nem arról van szó, hogy a magazin kifelejtette volna őt az "ikonikus szépségek" közül.

Megkerestek minket a lehetőséggel, de Claudia nem élt vele.

Ennek egyszerű oka van, jelesül, hogy az annak idején kötött szerződésekbe is belefoglalták, hogy egyszeri megjelenésről van szó, és ezen Claudia nem kíván változtatni"

- mondta Kende-Hofherr Krisztina.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?