FÜLES

Luxuskörnyezetben lesz Majka és Dundika titkos esküvője

Kiderült, melyik az a gyönyörű hely, ami otthont ad Majkáék pazar esküvőjének.
  • Szerző: Ripost

Idén tavasszal szerették volna megtartani esküvőjüket Majkáék, ám közbe szólt a koronavírus, így fel kellett hagyniuk a terveikkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dundika minden álma az volt, hogy nagy létszámú lagzija legyen, amit Majka a legnagyobb örömmel meg is ad a számára.

Az esküvőt hosszas szervezés után, végül augusztus 28-ra írták ki, aminek a jelek szerint már tényleg semmi akadálya nem lesz – számolt be róla a Bors.

„Celeb esküvő lesz itt” – dicsekedett a Bors munkatársának az egyik arra járó helybéli, akin érezni lehetett, hogy ismeri a részleteket, de nem mer többet mondani, nehogy baja legyen belőle. A titkolózás általános volt.

Minden luxussal ellátott hatalmas borbirtok lesz az esküvő helyszíne (Fotó: Bors)

A birtok csütörtökön még fogadott ugyan vendégeket, de szigorúan csak az étteremig lehetett menni, a rendezvényterem, ahol lázas munka folyt, már le volt zárva a kíváncsiskodók elől. Bár biztonsági személyzet nem állta a Bors munkatársainak útját, a helyi dolgozók udvariasan arrébb terelték őket, amikor be akartak lesni.

A Tolna megyei dombok ölelésében fekvő birtok tökéletes helyszín lesz a háromnaposra tervezett lagzihoz. A gyönyörű környezetben álló étteremben pazar fogásokat szolgálnak fel, amiket a lap munkatársai leteszteltek.

A vendégházak minden luxussal felszereltek, a csendet szinte harapni lehet, és mivel a lakóövezettől is távol esik a birtok, senkit sem fog zavarni az a sok tucat híresség, akik jelen lesznek Majkáék életének egyik legfontosabb pillanatában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?