FÜLES

Magára hagyja kislányát Gesztesi Károly!

Nagy port kavart a színész korábbi kijelentése, miszerint Izraelben kezd új életet. Bár ezt később cáfolta, most kiderült, hogy február elején mégis Tel-Avivba utazik. A nagy kalandra fiai is elkísérik, Pankának azonban sokáig nélkülöznie kell apukáját...
  • Szerző: Doris

Nagy feladat előtt áll Gesztesi Károly, a színész ugyanis eldöntötte, hogy mégis belevág a nagy kalandba, és a messzi Izraelben kezd új életet. Igaz, egyszer már meggondolta magát az utazással kapcsolatban, de most a Star magazinnak adott exkluzív interjújában pontot tett az ügy végére. Bejelentette, hogy február elején repülőre ül, és meg sem áll Tel-Avivig, hogy az ottani színház direktoraként építsen karriert.

"Azt érzem: szerencsém van, hiszen nagyjából szabad kezet kapok a színházban, hogy mit és hogyan szeretnék majd csinálni. Nagy kihívás vár rám"

- lelkendezett Gesztesi, aki először 10 napot tölt majd az országban, majd vélhetően le is telepedik.

A nagy útra két fiát is magával viszi, egyedül kislányát hagyja itthon. Panka így egyedül marad anyukájával, Liptai Claudiával. 

Kérdés, milyen hatással lesz a kislányra, hogy hirtelen ilyen messze kerül szeretett apjától, akit, úgy tűnik, semmi nem állíthat meg abban, hogy külföldön kezdjen új életet.

És ezeket olvastad már?