FÜLES

Már nagyon várja a díjátadók végét Brad Pitt, elárulta, miért

Az 56 éves színésznek most nem sok ideje van pihenni, mert rengeteg eseményen részt kell vennie.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Brad Pitt a hollywoodi díjátadók után a gyerekeivel fog ünnepelni. A sztár újra reflektorfénybe került, hiszen több díjat is bezsebelt Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywood című filmjében való alakításáért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az 56 éves színész sűrű időszakon van túl, nem sok ideje volt pihenni és hat, Angelina Jolie-val közös gyermekével sem volt ideje törődni. Pitt most egy interjúban beszélt az életéről: „Most nem nagyon volt idő ünnepelni, értik? Nem hiába hívják szezonnak ezt az időszakot.”

Utána azonban biztosan a gyerekeivel szeretne lenni egy ideig – tette hozzá a színész, akinek nem volt egyszerű a válása. Ő és Angelina Jolie 2016 szeptemberében adták be a válókeresetet, de a gyerekek fölötti felügyeleti jog miatt elhúzódott az ügy. A két színész a 18 éves Maddox, a 15 éves Pax, a 11 éves Knox és ikertestvére Vivienne, valamint a 15 éves Zahara és a 13 éves Shiloh elhelyezésén vitatkozott.

Pittet idén Golden Globe-díjjal, a Critics Choice Awarddal és a Screen Actors Guild (SAG) díjával jutalmazták Cliff Booth megformálásáért Tarantino filmjében – írja a Daily Mail.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?