FÜLES

Már a szakítás előtt megcsalta a kedvese MC Hawert?

Felszarvazhatták MC Hawert? A népszerű énekes azt gyanítja, hogy egykori szerelme, Fanni félrelépett a kapcsolatuk alatt.
  • Szerző: szbd

Alig néhány hete szakított 33 évvel fiatalabb menyasszonyával MC Hawer, és bár akkor úgy tűnt, hogy békében válnak el útjaik, azóta újra feszült a hangulat köztük. Koczka Géza ugyanis azt gyanítja, hogy Fanni és az új párja között a kapcsolat már akkor elkezdődhetett, amikor ők még együtt éltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megcsalta az exe MC Hawert?

Megcsalta az exe MC Hawert? (Fotó: TV2)

„Fél hétig dolgozott este, és a nyolc órás buszt is lekéste. Kérdeztem tőle, ez hogyan lehet? Azt mondta, hogy elbeszélgetett az anyukájával” – emlékezett vissza a történtekre a Tények Pluszban MC Hawer, aki hozzátette, utólag már más furcsaságok is feltűntek neki.

„Most ugrik be, hogy két évig nem vitte le sose sétálni a kutyát, de akkor minden este levitte” – tette hozzá az énekes.

A TV2 a megcsalással vádolt Fannit is megkereste. A fiatal lány bevallotta, hogy valóban ismerte már korábbról az új párját, járt nála a boltban is, ahol dolgozott. De soha nem csalta meg MC Hawert, annak ellenére sem, hogy kapcsolatuk utolsó évében nem is volt közöttük semmilyen testi kapcsolat.

„Beszélgettem, sőt találkoztam is a fiúval. Nem akartam elmondani, mert annyira könnyen ment az elválás. Ő könnyítette meg nekem, hogy ne írjak Gézának, ne marasztaljam. Nem akartam megbántani” – fogalmazott Fanni, aki most boldognak érzi magát, és ezt kívánja exének, MC Hawernak is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?