FÜLES

Súlyos balesetet szenvedett Medveczky Ilona, folyt a vér, törtek a csontok

A legendás táncművésznő idén májusban, saját kertjében esett le egy magas betonlépcső tetejéről. Az életéért küzdött.
  • Szerző: Doris

Medvezcky Ilona sokáig igyekezett titkolni súlyos májusi balesetét, pedig valóban az életéért küzdött, sokáig meg sem merték műteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Súlyos balesetet szenvedett Medveczky Ilona, folyt a vér, törtek a csontok

Fotó: ICON Management

A táncművésznő, aki idén márciusban ünnepelte a 80. születésnapját, nem szereti, ha sajnálják és a nyilvánosságot is kerüli. A Story magazinnak azonban most őszintén beszélt a balesetről.

„Egy magas betonlépcső tetejéről estem le otthon. Van egy cetli, amire minden egyes nap felírom, mi a teendőm. Éppen befejeztem volna a feladataimat, amikor megtörtént a baj. Elvesztettem az egyensúlyomat, hatalmasat zuhantam. Tudtam, hogy ezt nem úszhatom meg orvosi segítség nélkül. Az esés következtében elvesztettem az eszméletemet: hosszú ideig öntudatlanul feküdtem. Arra ébredtem, hogy a kutyáim nyalogatnak, érezték, hogy gond van. Elmásztam a telefonomig, és hívtam az orvos barátomat, mondtam neki, hogy siessen” – árulta el a hetilapnak Ilona, aki egyáltalán nem volt biztos benne, hogy túléli a balesetet.

A táncművésznőt több hétig meg sem merték műteni, túl kockázatosnak ítélték a beavatkozást, végül altatásban csavarozták össze a csontjait. Senki sem tudta, felébred-e valaha. Az is benne volt a pakliban, hogy örök életére kerekesszékbe kényszerül, de Ilona kitartása és ereje végül győzedelmeskedett. Nem hagyta el magát, hétről hétre erősebb lett, ma már pedig újra a régi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?