FÜLES

Megalázták az X-Faktorban a magyar zenész állítólagos fiát

Balázst akkor ismerte meg az ország, amikor néhány évvel ezelőtt kiállt a nyilvánosság elé azt állítva, hogy ő a Bikini frontemberének, D. Nagy Lajosnak az eltitkolt fia.
  • Szerző: Buster

Martonosi Balázs kétségbeesve kereste meg lapunkat, mert úgy érzi, az RTL Klubnál kihasználták a hiszékenységét, és nagy nyilvánosság előtt megalázták őt az X-Faktor néhány nappal ezelőtti felvételén. A férfi, aki állítja, ő D. Nagy Lajos eltitkolt gyermeke, biztos benne, hogy a csatorna tudatosan készült arra, hogy az egész ország előtt lejárassa. Ehhez elhitették vele, hogy „remek a hangja". Balázs eleinte ellenállt, hiszen tisztában van vele, hogy nem tud énekelni, de végül a szerkesztők meggyőzték.

"Múlt hét szerdán, reggel nyolcra hívtak, de csak délután fél ötkor kerültem a mentorok elé. Arra kértek, hogy mondjam azt, én jelentkeztem és nem ők kerestek, majd beléptem a színpadra, mire Gáspár Laci máris fogta a fejét. Ezt szóvá is tettem, mielőtt belekezdtem a dalba, ami persze egy Bikini-sláger volt, amit a szerkesztők választottak nekem"

- kezdte Balázs.

"Nem jutottam messzire, mivel leállítottak. ByeAlex azzal nyitott, hogy lám, így kell egy kupac sz.rból egy rakás sz.rt csinálni. Erre kontrázott Gáspár Laci, aki közölte: nem csoda, hogy apám letagad… Én elköszöntem és kezet nyújtottam Lacinak, aki undorodva kapta el a kezét, mert szerinte én koszos voltam.

Nagyon megbántott, hiszen az én kezem munkáskéz. Nem koszos…

- mesélte felháborodva a kétgyermekes apa, aki a %% napilap hétfői számában hosszabban is mesél az előzményekről. A lapban reagál a  Bikini frontembere, és az is kiderül, mit tehet Martonosi, ha  nem szeretné, ha szeptemberben adásba kerülnének a stúdióban történtek.

És ezeket olvastad már?