FÜLES

Megállíthatatlan: újra nagy dobásra készül Győzike?

A 2000-es évek közepén rengeteg nézőt ültetett este a Gáspár család a tévékészülékek elé. Ráadásul úgy tudjuk, hogy a napokban az RTL Klub is lépéseket tett a mûsor folytatása felé. Vajon mi lehet a tervük?
  • Szerző: BDF

Tegnap este derült ki, hogy az RTL Klub augusztusban levédette a Győzike szót a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál. Ezt akkor szokták megtenni a fejesek, amikor azt tervezik, hogy a közeljövőben hasonló címmel indítanak műsort...

Sokan már a hírek felröppenésének pillanatában elkezdtek találgatni: talán újraindulhat a 2000-es évek közepén nézettségi rekordot is döntő Győzike show? A 24.hu megkereste a csatornát, ám egyelőre semmi konkrét információval nem szolgáltak.

Gáspár Győző azonban kifejtette a véleményét.

„Arról nem mondhatok semmit, hogy miért lett levédetve a név, de nagyon örülök neki, mert az RTL Klub egy zseniális csatorna, ott mindig tudják, hogy mit akarnak.

Ha szó lenne a Győzike show indulásáról, nem kérdés, hogy elvállalnám-e: természetesen igen!

"Az előző már tíz éve volt. Azóta öregedtünk, a gyerekek nőttek, új házba költöztünk, vejem van, én is sokat változtam. Meg tudnám mutatni az új házvezetőnőnket, az új kertészünket, az új gépjárművezetőnket, az új baráti körünket.

Nagyobb show-t csinálnánk, mint ezelőtt. Nekünk jár az édes élet

– mesélte a magazinnak a showman, aki legutóbb még azt nyilatkozta a %%-nak, hogy túl öreg már a reality-hez, ezért sem álmodik már a Győzike showról.

És ezeket olvastad már?