FÜLES

Megálmodta közelgő esküvőjét Király Viktor

A fiatal énekes ugyan nem akart beszélni komoly szándékáról, de a felvételen elszólta magát. Már álmodott is a budapesti lagziról.
  • Szerző: Buster

Király Viktorról kevesen gondolnánk, hogy alapvetően félénkké válik, ha olyan lány kerül az útjába, akinek nem tud ellenállni.

Hét hónappal ezelőtt a pesti éjszakában is az italtól felbátorodva lépett oda Anitához, hogy aztán egy igazán vicces félreértés után másnap Kecskemétre autózzon hozzá. Viktor a vasárnap este adásba kerülő utolsó Esti Frizbi felvételén mesélt először komoly szándékairól.

"Bátran ki merem jelenteni, hogy komoly kapcsolatban élünk Anitával. Nemrégiben össze is költöztünk. Tényleg gyorsan mentek a dolgok, de kérdés sem volt, hogy merre tartunk. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, mindenben benne vagyok."

Sőt, azt is elárulhatom, egyre többször felmerül valamilyen formában az esküvő bennem.

"Nem titok, már beszéltünk is róla. Egyébként pont onnan sejtem, hogy ő az igazi, mert nemrég megálmodtam az esküvőnket. Ráadásul Budapesten volt…”

- mesélte Hajdú Péternek az énekes, aki bevallotta, első látásra beleszeretett a fiatal lányba.  Hogy mit művelt az énekes, aznap éjjel, amikor először pillantotta meg Anitát, az kiderül a %% napilap pénteki számából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?