FÜLES

Megbélyegezték Marsi Anikó új párját, újabb híresség szólalt fel Gábor ellen

Agócs Judit sem bírta ki szó nélkül a kirobbanó celebháborút. Minden szavát leigazolta Szulák Andreának.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, újra rátalált a boldogság Marsi Anikóra. Igaz, még hivatalosan nem mondták ki a válását Palik Lászlóval, de már egy új férfi oldalán tűnt fel. A hírek szerint Szulák Andrea exével jött össze, a taxisként dolgozó Gyarmati Gáborral.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt nem hagyhatta szó nélkül és kemény üzenetet küldött közösségi oldalán a műsorvezető volt párjának. „A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm” – írta Szulák Andrea.

Szulák Andrea aranyásónak tartja volt párját. Ezt a kifejezést azokra használják, akik hasznot akarnak húzni egy kapcsolatból

Ám ezt nem hagyta annyiban Gábor sem, aki szintén közösségi oldalán reagált a megjegyzésre. Ezzel pedig elismerte, hogy közel kerültek egymással Marsi Anikóval.

A történtek fényében a Bors oldalának megszólalt egy másik, a gyermekét egyedül nevelő színésznő is. Agócs Judit szintén Gábor egykori exe, és Szulák Andrea minden szavát igazolta.

„Egyetértek Szulák Andival, minden szava igaz, többet most még nem szeretnék mondani a témában” – mondta a lap megkeresésére Agócs Judit, majd így folytatta: „Ennek ellenére is kívánom Gáboréknak, hogy legyenek boldogok!”

Agócs Judit is együtt élt Gáborral, neki sincs jó véleménye róla
Fotó: Bors

Úgy látszik Szulák és Agócs Judit összefogott, de valószínűleg csak azért, mert attól tartanak, hogy Gábor csak kihasználja a válófélben lévő, érzelmileg ezért nyilvánvalóan sebezhető Marsi Anikót.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?