FÜLES

Meghan luxus szülészetre feküdhet be, ahol bonbont csinálnak a méhlepényéből

Kalifornia a luxus egészségügy fellegvára, így Meghan Markle-nek van miből válogatnia második gyereke megszületése előtt.
  • Szerző: The_M

Bár csak a lakosság kis százalékát teszik ki Los Angelesben és környékén a sztárok, mégis szinte az egész város az ő átlagon felüli kiszolgálására rendezkedett be. Igaz ez az egészségügyi intézményekre is, ami most Meghan Markle-nek igencsak fontos tényező.

Meghan luxusban szülhet

Meghan és Harry biztosan a legjobb kórházat akarják a második gyerekük megszületéséhez
(Fotó: Northfoto)

Az egyik brit lap felkereste a Hollywoodban született, de ma már Londonban élő Caprice Bourretet, hogy meséljen a Los Angeles-i szülészetekről. Az egykori modell elárulta, hogy Meghan és Harry tucatnyi luxusklinika közül választhatnak, ha eljön az ideje. Szerinte a Cedars-Sinai lesz a befutó, hiszen ott korábban olyan világsztárok szültek, mint Britney Spears vagy Madonna. Meghannak pedig nagyon fontos a trend, és mindemellett ebben az intézményben van a legjobb „celebcsomag”.

Jobb, mint egy hotel

Külön szárny várja a hírességeket, ahol tökéletes biztonságban és nyugalomban tölthetik a terhesség utolsó napjait, illetve a baba első napjait. Kórtermek helyett óriási lakosztályok várják a neves kismamákat, saját nővérrel és egyedi, éttermekbe illő koszttal. Valamint minden vegán, nem használnak eldobható műanyagot, és a legtrendibb szolgáltatásokat is kérhetik a nők. Például a méhlepényükből különböző nyalánkságokat rendelhetnek, úgy mint muffin vagy bonbon. Manapság ugyanis egyre több újvonalas szakértő hirdeti, hogy a friss anyukáknak jót tesz, ha elfogyasztják a saját placentájukat. Ezek pedig olyan szempontok, amik mind megfelelnek a második gyerekét váró Meghannak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?