FÜLES

Nem vesztegeti az idejét: már divatcégekkel tárgyal

Meghan Markle már belevetette magát a munkába, hogy minél hamarabb önállóak lehessenek Harryvel.
  • Szerző: Ripost

Két nappal ezelőtt jelentette be Meghan Markle és Harry herceg, hogy radikálisan máshogy képzelik el az életüket, mint a királyi család többi tagja. Így visszalépnének a brit királyi család magas rangú tagjaiként eddig ellátott szerepüktől, és anyagilag is függetlenedni szeretnének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Ahogy azt a is megírta már, Meghan már vissza is utazott Kanadába a kisfiához. Archie-ra ugyanis eddig dada és az egykori amerikai színésznő barátai vigyáztak.

A hírek szerint pedig egy percig sem vesztegette az idejét. Állítólag már több nagy divatházzal is tárgyalt, többek között a Givenchy is megkereste. A hercegné ugyanis a divat egyik megkerülhetetlen szereplője lett, miután összejött Harryvel. Így számos világmárka örülne, ha üzletet tudnának kötni. Ez pedig nagyban segítené a hercegné és a herceg függetlenné válását is, ugyanis dollár milliós összegekről van szó...

A hercegnének a divattervezés sem idegen, hiszen jótékonysági célból már készített egy kollekciót a Smart Work nevű londoni szervezetnek.

Nem kell egyébként nagyon aggódni, hogy Harryéknek meg kellene húzni a nadrágszíjat. A számítások szerint több mint 34 millió font személyes vagyonuk van, amelyet könnyűszerrel gyarapíthatnak, hiszen máris könyvet akarnak írni az életükből, tévészerződéseket kapnak, több rendezvényre is meghívják őket műsorvezetőnek, amelyért szintén pénzt kapnak.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?