FÜLES

Megint kínos képek készültek Meghanról és Harryről

A sussexi hercegi pár nagy természetvédő papíron, de a magánéletben mégsem figyelnek annyira a környezetre.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt napok nem alakultak éppen a legfényesebben Meghan és Harry számára, begyűjtöttek néhány új ellenséget. Előbb az derült ki, hogy a hercegné egykori legjobb barátnője, Jessica Mulroney egy tényfeltáró könyvre készül, bosszúból, amiért Meghan magára hagyta a rasszista-botrányában. Majd a környezetvédők támadtak a sussexi hercegi párra.

New car, new iPhoneeven so your transmissions have the worst image 🤔😂 #meghanisoverparty #meghanmarkle #losangeles #dukeofsussex

A természet és a Föld megmentésére szervezett konferenciákon Harryék mindig hangosan kiabálnak, hogy kinek, mit kell változtatnia azért, hogy ne pusztuljon el a bolygónk. Ám, amikor nem az önmarketingről van szó, akkor a legkevésbé sem érdekli őket a környezetvédelem. Ennek remek bizonyítéka, hogy a legfrissebb fotókon egy Cadillac SUV-ba szálltak be. Az egyik legtipikusabb jelenkori amerikai autót „gigantikus benzinzabálónak” írják le az autós szakértők.

#МеганМаркл и принц Гарри впервые за долгое время наконец появились на публике 📸 В объективы папарацци они попали на выходе из своего дома в Лос-Анджелесе — фотографам удалось подловить супругов, пока они ожидали свою машину, на которой отправились в город. ________ #spletnik #spletnikru #meghanmarkle #princeharry

Meghanék megtehetnék, hogy elektromos vagy valamilyen hibrid autóval, esetleg egy gazdaságosabb benzinessel járjanak Los Angelesben, de ők inkább a legnagyobb, legkényelmesebb megoldást választották. Ami környezettudatosság szempontjából elég kínos.

A párt nem először éri képmutatás miatt támadás, a tavalyi nyár nagy részét azzal töltötték, hogy különböző magángépekkel repkedtek vakációzni. Majd idén tavasszal is ezt a módját választották a repülésnek, amikor új otthonukat keresték. Egy privát repülés pedig jóval nagyobb ökolábnyomot hagy maga után, mint egy menetrend szerinti utasszállító.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?