FÜLES

Meglepő fordulat: Harry hercegék visszatérnek a palotába

Elképesztő fordulatot vett a királyi család viszálya. Egy váratlan lépéssel próbálnak közelebb kerülni a tűzhöz Harry hercegék.
  • Szerző: Ripost

Erre nem sokan számítottak, de úgy látszik, hogy Harry herceg és Meghan Markle még mindig tud meglepetést okozni. A rengeteg háborúskodás után, nagyon úgy fest, közel kerültek ahhoz, hogy kibéküljenek a királyi családdal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ugyanis egészen váratlan hír látott napvilágot Harry hercegről és Meghan Markle-ről. Kate Nicholl királyi bennfentes nemrég azt nyilatkozta, hogy a páros visszatér az Egyesült Királyságba, méghozzá azért, hogy együtt töltsék a karácsonyt a királyi családdal.

Meghan és Harry rasszistának nevezték a királyi udvart

Fotó: Northfoto

„A terveik között szerepel, hogy visszatérnek. A királynő minden bizonnyal erőlteti a dolgot, Károly hercegnek pedig már nagyon hiányoznak az unokái. Ez a találkozás reményt adhat a békülésre” – mondta a szakember.

A hercegi pár legutóbb 2018-ban töltötte a karácsonyt a palotában, hét hónappal az esküvőjük után. Ez lesz azóta az első alkalom, hogy Meghan Markle az Egyesült Királyságba utazik, Harry számára pedig a harmadik: korábban Fülöp herceg temetésén, és néhai édesanyja, Diana hercegné szoboravatásán jelent meg – írja a Bors.

A karácsonyi összejövetel nemcsak a viszályok rendezésére adhat kiváló alkalmat, a királyi család ugyanis első születésnapja óta nem látta a páros kisfiát, Archie-t, júliusban született kislányukkal, Lilibettel pedig még sosem találkoztak személyesen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?