FÜLES

Meglepő titok derült ki Zámbó Jimmyről: halála előtt a válást fontolgatta

Tizenkilenc évvel a halála után újabb titokra derült fény Zámbó Jimmy életéből.
  • Szerző: Ripost

Újabb titokra derült fény Zámbó Jimmy magánéletéről. A 2001. január 2-án elhunyt legendáról mindenki tudta, hogy a szebbik nem nagy hó­dolója, és nyíltan vál­lalta, hogy nem min­dig volt hűséges feleségéhez, Edit asszonyhoz. Ugyanakkor imádta a családját, ezért nőügyei ellenére a házassága megrendíthetetlennek tűnt.

Csak a be­avatottak suttogták, hogy a halála előtt egy-két évvel zá­tonyra futott a kapcsolata nejével, olyannyira, hogy a Király a válást fontolgatta. Az énekes szeretett testvére, Zámbó Árpy most megerősítette a szóbeszédet.

„Igaz, valóban szóba került a válás, de a haláláig együtt maradtak. Ez ugyanis rendkívül nehéz kérdés volt a testvérem számára, mert a családot szentnek és sérthetetlennek tekintette. Igen, a csajokat szerette már fiatal korától és ők is őt – meséli Árpy. – Emlékszem, édesapámmal és a testvéreimmel építettünk egy házikót Cinkotán a telkünkön, oda vittük titokban a lányokat a bulik után, ahol mondjuk úgy, jól éreztük magunkat”.

Később a hangjával szinte megbabonázta a nőket, akik annyira elszántan keresték a társaságát, hogy karrierje csúcsán Jimmyt két testőr kísérte az amúgy békés huszonegyedik kerületben is, ahol élt.

„Voltak nagyon vad nők, akik bármit megtettek volna neki. A közelébe akartak kerülni, néha rendkívül erőszakosan, ezért is volt szükség a két jó kiállású harcművész srácra, akik mindenhova kísérték a bátyámat – mondta Árpy a Borsnak.

És ezeket olvastad már?