FÜLES

Meglepő vallomás, így derült fény Boros Lajos szívbetegségére

A rádiós nagyon meglepődött, mikor megkapta a vizsgálat eredményeit.
  • Szerző: RIPOST

Gyötrelmes időszakot tudhat maga mögött Boros Lajos! A rádiós az utóbbi években több műtéten is átesett, többek között a szívét is operálni kellett, ám a beavatkozás után nem ébredt fel: öt hétig feküdt kómában. Azóta szerencsére egyre jobban van, visszatért a rádiózáshoz, ráadásul egy önálló esttel is szórakoztatja a rajongóit a Dumaszínházban. Most pedig egy olyan történetre is fény derült, amiről eddig mélyen hallgatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„5 évig vezettem a Bumeráng című rádióműsort Bochkor Gáborral, később Voga Jani csatlakozott hozzánk. Itt javasoltam, hogy bejött egy új szívkatéterezéshez használt orvosi gépezet, próbáljuk ki. Persze lehurrogtak, de később kiderült a hallgatók telefonhívásaiból, hogy állatira imádják hallani a szívdobogásunkat. Így jutottunk el a vizsgálatra. A végén Merkely professzor a barátaim kezébe nyomott egy-egy papírt, kezet rázott velünk, nekem meg odasúgta: nekünk még találkozni kell… Adott egy dátumot, és szívkatéterezés lett belőle” – fejtette ki a Blikknek Boros, akit nagyon rosszul érintett a hír. A rádiós ugyanis egészséges életet élt, nem dohányzott, nem ivott, és rendszeresen sportolt.

„Bochkor és Vogci mindent elkövetett, hogy ártson magának, erre ők kaptak egy papírt, hogy mindenük tökéletes. Miközben én voltam az egyetlen sportember közöttük, aki nem iszik, nem dohányzik, egészségesen élt mindig” – tálalt ki a történtekről Boros. A rádiós legenda azóta úgy tűnik, rendbe jött. Túl van az első önálló estjén, most pedig készülhet a következőre is, hiszen a szervezők bizalmat szavaztak neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?