FÜLES

Megszólalt a barát Palik László házasságáról: Anikó mindenképpen válni akar

Bombaként robbant a hír, hogy véget ért Marsi Anikó és Palik László házassága. Hogy mi vezethetett a szakításhoz, a Hot! magazin legújabb számából kiderül.
  • Szerző: Ripost

Bombaként robbant a hír, hogy az álompár szakított, ám az okokat egyelőre mindenki csak találgatja. Ugyanakkor nem titok, hogy korábban már megküzdöttek a házasságukért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szerelmük sosem volt megkérdőjelezhető a kívülállók számára. Olyannyira nem, hogy mindig hangsúlyozták is, hogy a külön töltött időszakok során is tudtak egymás minden rezdüléséről.

Marsi Anikó

Marsi Anikó
Fotó: Sulyok László / Ripost

Két éve azonban komoly problémákban ütköztek, de egy dolog azért mindig akadt, ami segített átlendíteni őket a nehézségeken.

„Kocogás közben remekül le tudok engedni, össze tudom szedni a gondolataimat, sőt ha egymásnak feszülünk a férjemmel, még meg is nyugodok általa. Tömören: futunk, hogy elkerüljük a veszekedést” – árulta el Mars Anikó a Hot!magazinnak.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László sem tagadta, hogy az együtt töltött 16 évük alatt voltak hullámvölgyeik. Azonban abban biztos, hogy hoz majd számukra szebb napokat a jövő. Ezzel szemben Anikót féltik a barátaik, azt is elárulták a Hot! Magazinnak, mi okozhatta a végső törést a házasságukban.

„Nem tett jó a kapcsolatuknak, hogy hosszú hónapokat külön töltöttek” – magyarázta egy közeli ismerősük.

„Tulajdonképpen amikor Anikó elvállalta a Tények műsorvezetői feladatait, akkor még nem számolták fel teljesen a kinti életüket. Laci a gyerekekkel Mallorcán maradt, Anikó pedig rengeteget ingázott. Aztán hazaköltöztek, de akkor Laci kapott olyan feladatot, ami hónapokra elszólította a családjától. Melyik házasságnak tehet ez jót? Anikó megunta. Féltjük őt, mert mentálisan nincs rendben, sok volt neki az elmúlt időszak, Laci pedig makacs, ritkán enged az igazából. Bár Anikó mindenképpen válni akar, bízom benne, hogy rendeződik kettejük kapcsolata, és sikerül tiszta lappal kezdeni mindent. De az biztos, hogy ez nem fog menni egyik napról a másikra, mint ahogy a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?