FÜLES

Megszólalt Demcsák Zsuzsa: Ez történt a családjában!

A népszerû mûsorvezető családjában izgalmas események történtek! Zsuzsa arról is mesélt lapunknak, hogy érzi magát jelenleg, milyen az élete!
  • Szerző: I.P.

Kiegyensúlyozott és boldog időszakát éli Demcsák Zsuzsa! Kivirult, zseniális formában van, és mostanában a családdal is több időt tudott tölteni.

"Tizenhárom éve arról szól a névnapom, hogy a fiam születésnapját ünnepeljük, ugyanis egy napra esik mind a két jeles alkalom. Ez számomra hatalmas boldogság! Nekem a gyermekeim a legfontosabbak! Ez persze nem azt jelenti, hogy én háttérbe szorulok, csak az a legnagyobb ajándék számomra, ha nekik örömet okozhatok. Természetesen sok virágot és rengeteg köszöntést kaptam! Idén először étteremben ünnepelt a család. Idő hiányában most nem én készítettem el az ebédet, mivel rengeteg munkám van" - mondta lapunknak a csinos műsorvezető, aki elképesztő formában van! Keményen meg is dolgozik a tökéletes alakért! Igyekszik kevéske szabadidejének egy részét sportolással tölteni.

"Nagyon fontos számomra  a jó kondíció. Heti négy alkalommal edzek konditeremben, személyi edző segítségével" - tette hozzá Zsuzsa.

És ezeket olvastad már?