FÜLES

Megszólalt Rékasi: így menekül az anyagi csőd elől

Egyáltalán nincs könnyû helyzetben a népszerû színész. A tizenöt hónap alatt rengeteg tartozást halmozott fel.
  • Szerző: BDF

Nem telik el úgy egy hét, hogy ne röppenne fel újabb aggasztó hír Rékasi Károly állapotával kapcsolatban. Ezért kereste fel a %% a népszerű színészt, akinek szavaiból úgy hallottuk, a gyógyulás útjára lépett.

„Továbbra is azt gondolom, hogy az egészségügyi hogylétem magánügy. Nem szívesen beszélek róla. Bár annyit elárulhatok, jól vagyok. Köszönöm szépen” – kezdte a %%-nak Rékasi, akinek állapota a pletykák ellenére mégis rendeződni látszik. Azt is megsúgta, éppen kerti munka közben zavartuk meg.

„Virágokat ültetek a kertben. Nagy munkában voltam, amikor megcsörrent a telefonom” – mesélte jókedvűen, majd hozzátette, fogalma sincs arról, miért láttak olyan hírek napvilágot, miszerint a folyamatos infúziós kezelések miatt alig, csak néhány óra erejéig engedik ki a kórházból.

Infúziós kezelés miatt nem engednek ki a kórházból? Én erről nem tudok semmit. Meg kellene kérdezni azokat az újságokat, akik írtak erről. Talán ők választ is tudnak adni a kérdésekre…

A Barátok közt sztárja igyekszik rendbe hozni életét: újra munkába állt. Azt mondja, nem engedheti meg magának, hogy ne dolgozzon.

„Úgy tűnik, ismét befogadott engem a szinkronos közösség. Különböző csatornák számára készítek szinkronokat. Nem tagadom, nagy szükségem volt erre az állásra. Hiszen muszáj voltam egy olyan helyzetet találni, amelyben nem hátrány a korlátozott mozgásképességem.

Ideje ledolgoznom a tizenöt hónap munkátlanság alatt felgyülemlett hiteleimet. Eljött az idő, hogy rendbe tegyem az életemet. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy befogadtak és esélyt adtak nekem.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?